ABOUT

DHG: Kennis van logistiek vastgoed én van het logistieke proces

Over DHG:
Belegger en ontwikkelaar van logistiek vastgoed

DHG belegt in vastgoed en ontwikkelt hoogwaardige vastgoedprojecten. De nadruk ligt op logistiek vastgoed en havenlocaties. De volledige keten, van de start van een ontwikkeling tot het verhuren, het beheren en het onderhouden ervan doen we bij DHG in eigen beheer.

Voor ons is de kernvraag: welke waarde kunnen wij toevoegen aan uw proces? Hiervoor hebben wij een team van vastgoedspecialisten en logistieke specialisten voor u beschikbaar. Samen ontleden wij uw vraag en vinden we de beste oplossing voor uw logistieke proces.

DHG onderscheidt zich op drie vlakken van de rest van de markt: met het ontwikkelen van nieuw logistiek vastgoed ‘op risico’, met het bewezen concept van SMARTLOG distributiecentra en met onze snelheid van handelen.

Logistiek vastgoed ontwikkelen op risico

DHG is de grootste ontwikkelaar in Nederland van groot logistiek vastgoed op risico. Met een vastgoedportefeuille van 550.000 m² bestaande bouw en 1.000.000 m² in ontwikkeling kunnen wij elke vraag snel en adequaat beantwoorden. Al onze distributiecentra en terminals bevinden zich op logistieke toplocaties, dichtbij water, wegen, terminals en luchthavens.

DHG warehouse concept: SMARTLOG distributiecentra

Alle nieuwe distributiecentra worden door DHG ontwikkeld en gebouwd volgens het eigen SMARTLOG-concept; distributiecentra van een gegarandeerde kwaliteit en met vastgestelde specificaties. De distributiecentra zijn zo ontworpen dat ze geschikt zijn voor uiteenlopende typen gebruikers.

Parapluvergunning gevaarlijke stoffen (ADR)

DHG beschikt voor diverse distributiecentra over een uitgebreide milieu (paraplu) vergunning. Hierdoor kunnen we de meeste klassen van het gevaarlijke stoffen spectrum (ADR) accommoderen. Een klant die gevaarlijke goederen wil opslaan, kan snel aan de slag en hoeft dus niet eerst door een langdurig aanvraag proces.

Snel een voorstel nodig?

Door de omvang van de vastgoedportefeuille en de aard van het bedrijf kan DHG prospects en bestaande huurders snel van een oplossing voorzien. Onze schaalgrootte zorgt voor flexibiliteit en daar profiteert u van. Denk hierbij aan:

  • een bestaand huurcontract inruilen;
  • het overnemen van een oude locatie;
  • huurders verplaatsen binnen multi-use complexen;
  • het meefinancieren van de fit-out van een pand.

Op alle logistieke hotspots

DHG is aanwezig op alle belangrijke logistieke hotspots, waaronder Rotterdam, West- en Midden- Brabant en Venray. Bekijk het actuele overzicht van beschikbare logistieke panden.

Meer weten? Bel 010 – 426 44 55 of stuur een e-mail.