DHG heeft onlangs het logistieke bedrijfsgebouw aan de Ambachtstraat 26-28 in Venray gekocht. De aankoop sluit perfect aan bij de aankoopstrategie van DHG: de focus ligt op het aanschaffen van objecten in de nabijheid van logistieke hotspots.

Het logistieke bedrijfsgebouw is gebouwd in 2005 en heeft een oppervlakte van ruim 11.120 m², waarvan 11.110 m² warehouse en kantoor. Het gebouw bevindt zich niet alleen dicht bij Venlo – de belangrijkste Europese logistieke hotspot – maar ook bij de containerterminals in Wanssum. De A73, A67, A2, A40 en de A61 zorgen voor directe verbindingen naar de rest van Nederland en Duitsland. Op het bedrijventerrein Smakterheide zijn grote internationale dienstverleners gevestigd zoals XPO, Syncreon, Flex, Arvato, Hewlett-Packard, Moduslink en Herbalife De locatie is bovendien gunstig gelegen ten opzichte van de woonkern van Venray en omliggende gemeenten, waarmee een goede bereikbaarheid voor logistiek personeel is gewaarborgd.

Het logistieke bedrijfsgebouw is beschikbaar voor de verhuur.

Koper werd door JLL begeleidt in deze verkoop en DHG werd in deze transactie juridisch geadviseerd door Loyens en Loeff.

warehouse ambachtstraat venray