DHG heeft met Radio Holland Group overeenstemming bereikt over de huur van in totaal bijna 4.400 m² kantoor- en bedrijfsruimte aan de Eekhoutstraat in Rotterdam. Radio Holland tekende een langjarige huurovereenkomst voor de locatie waar op dit moment twee historische kantoorpanden door DHG volledig worden herontwikkeld.

Eind 2019 zal Radio Holland 2.532 m² kantoorruimte, 1.200 m² bedrijfsruimte en 440 m² mezzanine in gebruik gaan nemen. Daarbij huurt Radio Holland een dakterras van 200 m² en 60 parkeerplekken.

Radio Holland huurde eerder kantoorruimte aan de Eekhoutstraat in Rotterdam maar nam in januari 2017 haar intrek in een door DHG gerenoveerd kantoorpand aan de Droogdokweg 71. DHG ontwikkelde aan de Eekhoutstraat voor Radio Holland al een bedrijfshal van ca. 2.500 m² en is op dit moment bezig met de herontwikkeling van de naast deze bedrijfshal gelegen historische kantoorgebouwen. Wanneer deze herontwikkeling gereed is betrekt Radio Holland een van deze twee gebouwen waardoor beide activiteiten van Radio Holland weer op een één locatie gebundeld zijn.

Door het vroegtijdig meedenken in de wensen van haar huurder heeft DHG Radio Holland in de portefeuille weten te behouden. DHG heeft haar kunnen voorzien van nieuw ontwikkelde en geheel passende moderne kantoor- en bedrijfsruimte met historische allure op een voor Radio Holland betekenisvolle locatie.

Na de verhuur aan Radio Holland is op de Eekhoutstraat nog een volledig gerenoveerd, separaat kantoorgebouw van 2.200 m² beschikbaar. Op de Droogdokwerk komt na de verhuizing van Radio Holland 3.200 m² in 2017 gerenoveerde kantoorruimte beschikbaar.

Over Radio Holland

Radio Holland is leverancier van navigatie- en communicatie systemen aan de internationale scheepvaartindustrie. Bovendien levert Radio Holland 24/7 service en onderhoud met een ervaren team van technici en ongeëvenaard netwerk van vestigingen langs de wereldwijde scheepvaartroutes (www.radioholland.com).

Radio Holland Group werd bij deze transactie met DHG geadviseerd door Parc Makelaars uit Rotterdam.

Radio Holland DHG