DHG heeft met Neutral Logistics overeenstemming bereikt over de huur van in totaal 7.559 m² warehouse op SMARLTOG Rotterdam 4. Neutral Logistics tekende een huurovereenkomst met een looptijd van 12 jaar in het nog te ontwikkelen logistieke complex aan de Geyssendorfferweg in de Rotterdamse Waalhaven.

Vanaf 1 augustus 2020 zal Neutral Logistics DC1 in gebruik gaan nemen. Dit betreft 6.643 m² warehouse, 248 m² kantoorruimte en 657 m² mezzanine. Neutral Logistics is een dienstverlener op logistiek gebied en richt zich op het verzorgen van op- en overslag, order-picking, voorraadbeheer, expeditie en aanverwante activiteiten. Neutral Logistics is sinds haar oprichting gevestigd in de Rotterdamse Waalhaven en verzekert zich met deze nieuwe locatie van het behoud van haar sterke positie in de kern van het Rotterdamse havengebied.

SMARLTOG Rotterdam 4 is een nieuwe ontwikkeling van DHG op het voormalige terrein van Jet-Cars aan de Geyssendorfferweg in de Rotterdamse Waalhaven. Deze ontwikkeling wordt gebouwd volgens het SMARTLOG concept, maar onderscheid zich middels extra veel loadingdocks (1 op 650 m²). Na de verhuur aan Neutral Logistics is alleen DC2 , met een oppervlakte van 5.834 m² warehouse, 248 m² kantoorruimte, 593 m² mezzanine en 9 loadingdocks, nog voor verhuur beschikbaar.

DHG werd bij deze transactie geadviseerd door De Mik bedrijfshuisvesting.

Rotterdam Smartlog 4 Neutral Logistics