DHG heeft met BSR Van Uden Stevedoring overeenstemming bereikt over de huur van 8.292 m² bedrijfsruimte aan de Fortunaweg 1 in Schiedam. BSR Van Uden Stevedoring tekende een huurovereenkomst met een looptijd van 10 jaar.

Vanaf 1 januari 2019 zal BSR Van Uden Stevedoring de 8.292 m² bedrijfsruimte in gebruik nemen. BSR Van Uden Stevedoring verzorgt op de naast de Fortunaweg gelegen terminal aan de Gustoweg de opslag en overslag van stukgoederen, bulklading en breakbulk voor rederijen, cargadoors, expediteurs en ladingeigenaren in de Rotterdamse haven. BSR Van Uden Stevedoring verzekert zich met deze huur van uitbreiding van haar opslagcapaciteit voor stukgoederen en bulklading.

Het gebouw aan de Fortunaweg 1 kwam recent beschikbaar na de sluiting van de Schiedamse glasfabriek van OI. OI huurde dit warehouse voor de opslag van in de fabriek geproduceerd glaswerk. Onlangs heeft DHG haar belang in het gebouw aan de Fortunaweg 1 van 50% uitgebreid tot 100%. Met deze aankoop versterkt DHG haar strategische positie in de Rotterdamse haven.

Na de verhuur aan BSR Van Uden Stevedoring is nog een unit van 4.350 m² bedrijfsruimte voor de verhuur beschikbaar.

BSR VAN UDEN STEVEDORING