4 december 2017 – DHG heeft met Abird overeenstemming bereikt over de huur van 11.193 m² gelegen aan de Wolgaweg 21 te Rotterdam – Europoort. Abird tekende een 10-jarige huurovereenkomst.

DHG brengt de ontwikkeling van ca. 4.118 m² bedrijfsruimte en 6.325 m² buitenterrein specifiek voor Abird tot stand. Vanwege de groei van Abird waren zij genoodzaakt om op zoek te gaan naar vervangende huisvesting met een groter aantal metrage.

De Wolgaweg is gelegen naast SMARTLOG Rotterdam 2. Hier start DHG binnenkort met de ontwikkeling van ruim 96.500 m². Deze ontwikkeling zal deels bestaan warehouses met een ESFR sprinkler installatie en deels uit PGS15 warehouses, voor de opslag van verpakte gevaarlijkje stoffen (ADR). Het eerste deel van deze ontwikkeling zal in de loop van 2018 worden opgeleverd.

Op dit moment heeft DHG 417.958 m² aan logistieke SMARTLOGS in o.a. Rotterdam, Moerdijk, Bergen op Zoom, Ridderkerk en Harnaschpolder Den Hoorn in de pijplijn welke in de komende 2 jaar tot ontwikkeling worden gebracht.

Ligging object

Het object is strategisch gelegen in Rotterdam – Europoort in de Rotterdamse haven. Nabij Distripark Botlek en centraal gelegen tussen de voormalige ECT Home Terminal en de Delta Terminal. De naastgelegen rijksweg A15 geeft een snelle aansluiting op de rijksweg A4 (Amsterdam) en de A16 (Moerdijk – Antwerpen).

OVER ABIRD

Abird is gespecialiseerd in de verhuur, verkoop en het onderhoud van industrieel gereedschap, lasapparatuur, hef- en hijsmiddelen en lucht, licht en stroomvoorzieningen. Voor al het materieel verzorgen zij reparaties, periodiek onderhoud en keuringen. Tevens voorzien zij in de aanschaf van alle verbruiksartikelen en toebehoren