DHG heeft twee nieuwe huurovereenkomsten gesloten met Capwell aan de Havenstraat 30 en InAxtion aan de Westfrankelandsedijk 1 in Schiedam.

Om beide bestaande huurders van DHG binnen de eigen portefeuille te kunnen faciliteren in hun groei zal Capwell haar huidige locatie aan de Westfrankelandsedijk 1 verlaten en per 15 december 2018 verhuizen naar het kantoorgebouw aan de Havenstraat 30 in Schiedam. Met Capwell is een 5-jarige huurovereenkomst gesloten voor 222 m², de volledige tweede verdieping van het recent volledig gerenoveerde kantoorgebouw.

Met InAxtion werd een nieuwe 10-jarige huurovereenkomst gesloten voor zowel de kantoorruimte die ze nu al huren, plus de ruimte die Capwell achterlaat. InAxtion gaat na renovatie de gehele eerste verdieping van 608 m² van het kantoorgebouw aan de Westfrankelandsedijk 1 in gebruik nemen.

Met deze twee nieuwe huurovereenkomsten zijn zowel het bedrijfscomplex aan de Havenstraat 30 als het kantoorgebouw aan de Westfrankelandsedijk 1 volledig en langjarig verhuurd.

kantoor schiedam