DHG verkocht afgelopen maand drie panden in Breda en Almere aan M7 Real Estate. Twee van de panden bevinden zich op de Hazeldonk in Breda en de derde op de Damsluisweg in Almere. Het totale oppervlakte van de objecten betreft 37.225 m.. De objecten zijn grotendeels verhuurd (92%). In de aanloop naar de verkoop verlengde DHG de huurcontracten van Loodet B.V. en

CHG Europe B.V. voor totaal 10.000 m. op de Hazeldonk in Breda met vijf jaar. Op de Damsluisweg in Almere werd 10.000 m. verhuurd aan Giant Europe Manufacturing B.V. Voor het andere pand op

Hazeldonk Breda was al een 10-jarige huurovereenkomst met Van Wijngen Transport afgesloten.

Focus op logistieke portefeuille
De verkopen zijn in lijn met de visie van DHG om een gedeelte (c.a. 120.000 m2) van de bestaande portefeuille af te bouwen. Zo kan de onderneming zich nog meer focussen op de gekozen strategie die resulteert in de uitbouw van haar logistieke portefeuille.

Koper werd juridisch geadviseerd door Loyens en Loeff Amsterdam. DHG werd bij deze transactie geadviseerd door het Industrial & Logistics team van JLL.

 

Over M7 Real Estate M7 Real Estate is één van de toonaangevende specialisten op de Europese multi-tenant vastgoedmarkt met een expertise in de lokale markt. M7 is gericht op het herkennen van investeringsmogelijkheden waarbij waarde toegevoegd wordt voor beleggers in de kleinere multitenant- verhuur-sector.