DHG TEAM

MARIËLLE DE RAAIJ

MARIËLLE DE RAAIJ

assistant asset management pr-marketing

Mariëlle de Raaij, geboren en getogen in Schiedam. Voor intimi ook wel Jel genoemd, Mariëlle is zo’n lange naam…

In 2007 heeft Mariëlle bij DHG via een interim bureau tijdelijk een functie vervuld. Dat beviel van beide kanten zo goed dat ze is gebleven. Mariëlle heeft een hele brede functie binnen DHG. Alle vragen op het gebied van ondersteuning komen bij haar terecht. Van afspraken maken tot personeels- en relatie evenementen, van “help mijn telefoon doet het niet tot het gereed maken van de huurovereenkomsten. Van deze diversiteit word zij echt gelukkig en voelt zij zich als een vis in het water. “Kan niet” en “Bestaat niet” komen zelden tot nooit voor in haar woordenboek. Stop haar niet in een hokje om de hele dag afspraken in te plannen en brieven te tikken want dan wordt ze heel ongelukkig. Dit gedeelte van haar functie vervult zij samen met Krista in een duo baan.

Sinds 2 jaar heeft Mariëlle ook samen met het PR-Marketing bureau de PR afdeling onder haar hoede. Zij zorgt samen met hen dat de persberichten de deur uit gaan, advertenties worden geplaatst, de site up to date blijft, brochures van de nieuwe ontwikkelingen worden gemaakt en berichten op LinkedIn worden geplaatst.

Ze wordt heel blij van de combinatie en afwisseling van werk en privé. Met 2 kleine kinderen thuis is het fijn om zo’n leuke baan te hebben. Verder word ze heel gelukkig van sporten. Je vindt Mariëlle minimaal 3x per week in de fitness, al dan niet met een personal trainer. Hierdoor voel zij zich lekker in haar vel zitten en functioneer zo het beste, het is voor haar ook echt een uitlaatklep. Even verstand op nul en gaan!

Mariëlle werkt op maandag, dinsdag en donderdag.

Functie: Assistant Asset Management PR-Marketing
Afdeling: Asset Management
Telefoon: +31 (0)10 426 44 55
E-mailadres: marielle@dhg.nl