DHG TEAM

MATHIJS VALSTER

MATHIJS VALSTER

asset manager

Mathijs Valster is een commercieel analist en strateeg met een technische achtergrond. Voor DHG was Mathijs werkzaam bij JLL, Basalt en BAM Utiliteitsbouw als property manager, taxateur en technisch consultant.

Na een 10 jaar durende studietijd van MBO Bouwkunde tot MSc (MBA) Strategie en Organisatie en 5 jaar werkervaring werd Mathijs benaderd door Solid Recruitment. De no-nonsens mentaliteit en ondernemende houding van Mathijs was een perfecte match met de Rotterdamse/DHG cultuur.

In 2016 is Mathijs gestart als junior asset manager en tegenwoordig verantwoordelijk voor het begeleiden van de aan- /verkoop van vastgoed en de rechterhand van de commercieel directeur, Willem Slager. Mathijs voelt zich het meest op zijn gemak tussen de afdelingen waarbij commerciële uitgangspunten worden begeleid tot technische specificaties en commerciële afspraken binnen bestaande juridische en financiële kaders.

Vroeger kon je Mathijs waker maken voor hockey, kaarten en discussiëren in de kroeg over beleggen, index funds, crypto, huizen en pensioenen. Tegenwoordig wil Mathijs niet meer wakker gemaakt worden en heeft slapen de prioritiet. Mathijs wordt namelijk al vaak genoeg wakker gemaakt door zijn twee jonge dochters.

Functie: Asset Manager
AfdelingAsset Management
Mobiel: +31 (0)6 53 53 19 46
E-mailadres: mathijs@dhg.nl