Terug

naar berichten

13 maart 2024

DHG EN BOUWBEDRIJF VROLIJK TEKENEN VOOR BOUW 300.000 m² SMARTLOG

DHG en Bouwbedrijf Vrolijk hebben overeenstemming bereikt over de aanneemopdracht van vijf logistieke projecten van in totaal 300.000 m².

Het betreft de bouw van Smartlog Hellevoetsluis fase 2 (84.000 m²), Smartlog Koudekerk (12.000 m²), Smartlog Oss (77.000 m²), Smartlog Vlissingen (82.000 m²) en Smartlog Eemhaven Rotterdam (45.000 m²). De vijf locaties beschikken ieder over hun eigen unieke kwaliteiten, waardoor DHG met de smartlog ontwikkeling op specifieke behoeftes uit de markt kan inspringen. Van alle vijf de projecten zal de bouw nog dit jaar op risico starten. DHG is voornemens de gebouwen bij  oplevering aan de eigen Smartlog beleggingsportefeuille toe te voegen.

Bouwbedrijf Vrolijk

Bouwbedrijf Vrolijk bouwt en ontwikkelt indrukwekkende bouwprojecten: distributiecentra, kantoren, koelhuizen en zelfs bioscopen en theaters. Van ontwerp tot aan realisatie denkt Vrolijk met haar klanten mee. Hierdoor kunnen ze op een snelle, slimme en duurzame manier bouwen.

Bouwbedrijf Vrolijk heeft in het verleden al meerdere Smartlog projecten van DHG succesvol gebouwd. DHG en Vrolijk zijn enthousiast over de voortzetting van deze succesvolle samenwerking.

Over SMARTLOG

DHG heeft sinds 2015 ruim 1,6 miljoen m² aan distributiecentra volgens het SMARTLOG concept gerealiseerd. Op dit moment is circa 100.000 m² SMARTLOG in aanbouw op verschillende locaties in Hellevoetsluis en Zaandam. Bovenop de 300.000 m² die DHG nu in opdracht heeft gegeven heeft DHG nog een ontwikkelpijplijn van circa 400.000 m² SMARTLOG distributiecentra verspreid over Nederland waarvan de ontwikkeling ook in de komende jaren zal starten.