Ontwikkelaar en belegger in hoogwaardig vastgoed

Ontdek nu

over ons

DHG ontwikkelt hoogwaardige vastgoedprojecten en belegt in commercieel vastgoed

Initiatief nemen, onze kennis toevoegen en zaken bij elkaar brengen: met die drie pijlers voegen we waarde toe voor u, onze klant.

Met ons warehouse-concept DHG Smartlog ontwikkelen en realiseren we kwalitatief en duurzaam logistiek vastgoed op logistieke toplocaties.

DHG TwoZero ontwikkelt oplossingen voor locaties waar sprake is van netcongestie.

DHG Participations participeert in bedrijven door funding en kennis beschikbaar te stellen.

Ons team

Ontdek nu

Meer dan 25 jaar ervaring

nummer 1 logistieke ontwikkelaar

Van de start van een ontwikkeling tot het verhuren, het beheren en het onderhouden ervan hebben we bij DHG de keten in eigen beheer

Van de start van een ontwikkeling tot het verhuren, het beheren en het onderhouden ervan hebben we bij DHG de gehele keten in eigen beheer. Voor ons is de kernvraag: welke waarde kunnen wij toevoegen aan het proces? Hiervoor hebben wij een team van vastgoedspecialisten en (logistieke) specialisten voor u beschikbaar. Doordat we alle benodigde expertise in eigen huis hebben, beantwoorden wij samen met u uw vraag en vinden we de beste oplossing voor uw situatie.

DHG onderscheidt zich van de rest van de markt met: 

  • het ontwikkelen van nieuw logistiek vastgoed ‘op risico’
  • de bewezen concepten van DHG Smartlog
  • de participatiemogelijkheden van DHG Participations
  • onze snelheid van handelen en oplossingsgerichtheid

Historie

David Hart startte in 1995 in het logistieke vastgoed met een eerste hal in de Rotterdamse Waalhaven. Met een frisse blik – David komt uit de automotive-branche – op de ontwikkelingen in de logistieke sector bouwde David gestaag zijn portefeuille op en maakte hij van DHG een solide bedrijf. Snel handelen, oplossingsgericht, flexibel en hands-on typeren de aanpak en vormen de basis van het succes. Ook vandaag zijn dit nog steeds de kernwaarden van DHG.

De afgelopen jaren groeide DHG uit tot een onafhankelijke toonaangevende belegger en ontwikkelaar met een vastgoedportefeuille van ruim 800 miljoen euro. DHG heeft meerdere participaties in uiteenlopende bedrijven. 

Nieuwsgierig wat DHG voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

neem contact op

met DHG