DHG: KENNIS VAN LOGISTIEK VASTGOED ÉN VAN HET LOGISTIEKE PROCES

Ontdek nu

scroll

DHG grootste logistieke ontwikkelaar op risico

In onze smartlogportefeuille van 910.000 m² gerealiseerde smartlogs en 670.000 m² smartlogs in ontwikkeling kunnen wij elke vraag snel en adequaat beantwoorden. Al onze distributiecentra en terminals bevinden zich op logistieke toplocaties, dichtbij (water)wegen, terminals en luchthavens.

DHG warehouse-concept: SMARTLOG DC’s

Alle nieuwe distributiecentra worden door ons ontwikkeld en gebouwd volgens het eigen DHG Smartlog-concept: dc’s van een gegarandeerde kwaliteit en met vastgestelde specificaties. De distributiecentra zijn zo ontworpen dat ze geschikt zijn voor uiteenlopende typen gebruikers. 

Meer over DHG-Smartlog

Ontdek nu

910.000 m² Gerealiseerde Smartlogs

670.000 m² In ontwikkeling

90.000 m² ADR geclassificeerd

910.000 m²
Gerealiseerde Smartlogs

670.000 m²
In ontwikkeling

90.000 m²
ADR geclassificeerd

DHG TwoZero

Met TwoZero richten wij ons op duurzame energieoplossingen voor onze gebouwen én voor onze huurders. TwoZero investeert in zonnepanelen op de daken van DHG SMARTLOG panden. TwoZero biedt ook oplossingen voor locaties waar sprake is van netcongestie, overbelasting van het elektriciteitsnet.

Meer over DHG TwoZero

Ontdek nu

Parapluvergunning gevaarlijke stoffen (ADR)

DHG beschikt voor diverse dc’s over een uitgebreide milieu(paraplu)vergunning. Hierdoor kunnen we de meeste klassen van het gevaarlijke-stoffenspectrum (ADR) accommoderen. Wilt u gevaarlijke goederen opslaan? Dankzij de parapluvergunning kunt u snel aan de slag en hoeft u niet eerst door een langdurig aanvraagproces.

Op alle logistieke hotspots

DHG is aanwezig op alle belangrijke logistieke hotspots, waaronder Rotterdam, West- en Midden- Brabant en Venray. Bekijk het actuele overzicht van beschikbare logistieke panden.

Meer weten? Bel 010 – 426 44 55 of stuur een e-mail.

Neem contact op

met DHG

Nieuwsgierig wat DHG voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

neem contact op

met DHG