Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Ontdek nu

scroll

TwoZero investeert

in de zon

Aandacht voor duurzaamheid bij het ontwikkelen en bouwen van onze distributiecentra is voor DHG vanzelfsprekend. Met TwoZero heeft DHG haar eigen zonne-energie bedrijf. Hiermee ontwikkelen en exploiteren we zonneparken op de daken van de DHG panden zodat we onze huurders nog beter kunnen faciliteren.

0

Aantal zonnepanelen

0 MWp

Geïnstalleerd vermogen
uit zonnepanelen

0

Dak oppervlakte

Intelligente duurzaamheid

Gebouwen realiseren waarin we zelf zouden willen werken. Dat is wat DHG drijft.

Met TwoZero richten wij ons op duurzame energieoplossingen voor onze gebouwen én voor onze huurders. TwoZero investeert in zonnepanelen op de daken van DHG SMARTLOG panden. TwoZero biedt ook oplossingen voor locaties waar sprake is van netcongestie, overbelasting van het elektriciteitsnet. Op deze locaties realiseren we een off-grid systeem bestaande uit zonnepanelen en batterijen. Deze off-grid oplossingen zorgen ervoor dat deze panden geheel zelfvoorzienend zijn in energie.

“Onze in-house BREEAM expert draagt zorg dat de duurzaamheidprestaties van onze SMARTLOGS zo hoog mogelijk zijn.”

Moderne logistiek dat inspeelt op duurzaamheid en well-being

De SMARTLOG panden zijn moderne logistieke panden die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van duurzaamheid en welzijn. Een duurzaam gebouw staat voor DHG voor een lange levensduur, optimaal gebruiksgenot en minimale milieubelasting, dit combineren we met duurzame energieopwekking. Onze SMARTLOG distributiecentra zijn volledig gasloos. Niet alleen de kantoren, maar ook de warehouses zijn voorzien van vloerverwarming. Warmtepomptechniek en luchtbehandeling met een hoog rendement aan warmteterugwinning verzorgen het binnenklimaat.

Dit zorgt voor extra comfort en een gezonde werkomgeving voor de medewerkers. Uiteraard zijn de gebouwen volledig voorzien van energiezuinige LED-verlichting met bewegingssensoren. Een intelligent gebouwbeheersysteem stuurt de energiezuinige klimaatinstallaties aan voor het beste resultaat. Onze in-house BREEAM expert draagt zorg dat de duurzaamheidprestaties van onze SMARTLOGS zo hoog mogelijk zijn.

    Nieuwsgierig wat DHG voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

    neem contact op

    met DHG