Terug

naar berichten

3 februari 2020

DHG EN PATRIZIA VERHUREN 14.000 M² IN BERGEN OP ZOOM AAN BLECKMANN

dhg smartlog bergen op zoom bleckmann

DHG en PATRIZIA hebben in een gezamenlijke inspanning overeenstemming bereikt met Bleckmann Nederland B.V. over de huur van SMARTLOG Bergen op Zoom DC2.

DHG ontwikkelde op risico op bedrijventerrein Noordland in het Brabantse Bergen op Zoom 3 DC’s met een totaal oppervlakte van 48.369 m². Begin 2019 verkocht DHG SMARTLOG Bergen op Zoom als onderdeel van de LogChainOne aan PATRIZIA. DC1 was toen reeds verhuurd aan Graphic Packaging. Voor de leegstaande DC2 en DC3 gaf DHG een huurgarantie, waarvan is DC2 nu dus ook is verhuurd en alleen DC3 nog voor de verhuur beschikbaar is.

Bleckmann

Bleckmann is een wereldspeler in omni-channel oplossingen voor Fashion en Lifestyle logistiek. Bleckmann tekende een langjarige overeenkomst voor de huur van het volledige DC2 van 14.127 m² , bestaande uit 12.192 m² warehouse, 1.580 m² mezzanine en 355 m² kantoorruimte.

SMARTLOG Bergen op Zoom

SMARTLOG Bergen op Zoom is strategisch gelegen tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen aan het Schelde Rijnkanaal met de beschikking over uitstekende multimodale voorzieningen zoals een binnenhaven, 2 containerterminals, een nieuw te ontwikkelen buitengaatse terminal, een spooraansluiting en de twee belangrijke snelwegen A4 en A58. SMARTLOG staat voor smart en logistics en is het snelst groeiende warehouseconcept van Nederland. De XXL-distributiecentra bieden mogelijkheden om zowel ESFR- als ADR-goederen (gevaarlijke stoffen) op een veilige manier op te slaan. Ze zijn strategisch gelegen op logistieke hotspots en in en rondom havengebieden. Omdat de distributiecentra op risico ontwikkeld worden kunnen huurders direct worden bediend. Dit is een groot voordeel voor de logistieke vraag van klanten.