Terug

naar berichten

DHG IN TOP 3 VAN PROPERTYNL TOP 101 ONTWIKKELAARS VAN 2021

propertynl dhg

DHG is dit jaar naar de derde plaats gestegen op de jaarlijkse ranglijst van belangrijkste ontwikkelaars van commercieel vastgoed (winkels, kantoren, bedrijfsruimten, hotels en transformaties). Vorig jaar behaalde DHG de vierde plek.

De PropertyNL Top 101 Ontwikkelaars lijst bestaat uit de belangrijkste ontwikkelaars van commercieel vastgoed van Nederland, gesorteerd op geschatte beleggingswaarde van de projecten die in 2021 in aanbouw waren of in 2021 zijn opgeleverd.

Op de lijst van PropertyNL werd het volgende over DHG vertelt: “DHG heeft vanuit thuisbasis Rotterdam de afgelopen jaren voor eigen risico een groot aantal distributiecentra ontwikkeld. Verkoop van deze zogeheten Smartlogs aan beleggers biedt vervolgens ruimte voor nieuw logistiek vastgoed. Zo zijn dit jaar twee locaties van Steinweg-Handelsveem in het Botlek-gebied in Rotterdam overgenomen voor de bouw van vier distributiecentra. Ook bouwt DHG distributiecentra van ruim 40.000 m² aan de Bunschotenweg in de Rotterdamse Waalhaven. Naast de Smartlog-ontwikkelportefeuille werkt DHG aan de uitbreiding van de beleggingsportefeuille met grootschalige en hoogwaardige bedrijfspanden. Zo werd het bedrijfspand van Stork IMM in Hengelo aangekocht.”