Terug

naar berichten

13 september 2023

DHG KOOPT ICONISCHE ‘VILLA PARKZICHT’ IN ROTTERDAM

DHG heeft in een Sale & Lease Back transactie met restaurant The Harbour Club Rotterdam onlangs het iconische pand in het Rotterdams stadspark aangekocht.

Het pand is de bijna honderd jaar oude “villa Parkzicht” in het Rotterdamse Stadspark nabij de Euromast. Onder de Rotterdammers is het unieke object al jaren een bekende uitgaansgelegenheid. In de jaren’ 90 heeft voormalig discotheek ‘Parkzicht’ hier jarenlang befaamde feesten gegeven waarna het later in 2010 door The Harbour Club Rotterdam werd aangekocht en een restaurant werd. Ruim 13 jaar heeft The Harbour Club het pand in eigen beheer gehad, met deze sale & lease back transactie is de continuïteit voor The Harbour Club Rotterdam voor de komende twintig jaar gewaarborgd.

Over DHG

DHG belegt in vastgoed en ontwikkelt hoogwaardige vastgoedprojecten. David Hart: ‘Deze recente aankoop is buiten de gebaande paden van al onze logistieke SMARTLOG ontwikkelingen en aankopen, maar de kans om zo’n iconisch pand in onze thuishaven te kunnen aankopen laten we ons niet voorbij gaan”. DHG zal behalve wat restauraties aan het pand geen veranderingen doorvoeren.

Verkoper werd bij deze transactie begeleid door De Rotterdamsche Vastgoed Makelaardij, www.DRVM.nl.