Terug

naar berichten

24 februari 2021

DHG KOOPT ONTWIKKELKAVEL VAN RUIM 33.500 M² IN ZAANDAM

dhg smartlog zaandam

DHG heeft in december 2020 de gronden van ca. 33.500 m² van De Zaanse Puin Recycling BV. aan de Ringweg 289-332 te Zaandam gekocht.

De aankoop van deze her-ontwikkellocatie past goed binnen de strategie van DHG; waarde toevoegen aan verouderde locaties. De opstallen zijn inmiddels gesloopt en de grond is bouwrijp gemaakt en overgedragen aan DHG.

DHG zal hier een SMARTLOG distributiecentrum ontwikkelen van circa 26.000 m² welke wordt onderverdeeld in 2 units.  Huurders zullen zorgen voor een upgrade van de omgeving en zal de arbeidsmarkt een positieve impuls geven.

Voor DHG is duurzaamheid vanzelfsprekend. SMARTLOG Zaandam zal een hoogwaardig en duurzaam distributiecentrum worden van een gegarandeerde kwaliteit met vastgestelde specificaties. Het SMARTLOG wordt voorzien van energiezuinige LED – verlichting, zonnepanelen, vloerverwarming en is geheel gasloos. Dit zorgt voor extra comfort en een gezonde werkomgeving voor de medewerkers. Een intelligent gebouwbeheersysteem stuurt de energiezuinige klimaatinstallaties en regelingen aan voor het beste resultaat.

De uitstraling in beeld in kwaliteit zal op deze locatie verbeteren en een aanzienlijke boost geven aan nieuwe werkgelegenheid voor de gemeente Zaandam.

DHG werd bij deze transactie geadviseerd door Combiparc Real Estate / Facilitating Capital and Equity.