Terug

naar berichten

25 november 2019

DHG OP TOPPOSITIE IN TOP-101 ONTWIKKELAARS 2019 VAN PROPERTYNL

dhg smartlog bergen op zoom ontwikkelaars

DHG is op de jaarlijkse ranglijst van belangrijkste ontwikkelaars van commercieel vastgoed (winkels, kantoren, bedrijfsruimten, hotels en transformaties) op de vierde plaats geëindigd.

De PropertyNL Top 101 Ontwikkelaars lijst bestaat uit de belangrijkste ontwikkelaars van commercieel vastgoed van Nederland, gesorteerd op geschatte beleggingswaarde van de projecten die in 2019 in aanbouw waren of in 2019 zijn opgeleverd.

Op de lijst van PropertyNL, waar MRP Development als eerste eindigde, werd het volgende over DHG vertelt: “DHG zet in op het uitbouwen van de logistieke portefeuille en claimt op zijn site 1 miljoen m² in ontwikkeling te hebben. DHG, met David Hart als oprichter/eigenaar en Willem Slager als partner, heeft een aantal andere panden verkocht, zoals vorig jaar het voormalige ABN Amro-kantoor aan de Kneuterdijk in Den Haag, dat wordt getransformeerd naar hotel. De nadruk ligt op logistiek vastgoed, havenlocaties en Smartlogs, distributiecentra van minimaal 30.000 m² die multimodaal ontsloten zijn. Smartlogs zijn gerealiseerd of worden ontwikkeld in onder meer Bergen op Zoom (48.000 m²), Venray (53.000 m²), Den Hoorn (regio Den Haag, 50.615 m²), Rotterdam (vier DC’s in de Waalhaven en één in Europoort, in totaal bijna 190.000 m²) en Moerdijk (102.000 m²). Voor het aan de Nieuwe Maas in Schiedam gevestigde bedrijf werken nu 26 mensen.”