Terug

naar berichten

13 maart 2023

DHG stelt Jelle van den Akker aan als nieuwe commercieel directeur

Jelle van den Akker is per direct aangesteld als commercieel directeur bij belegger en vastgoedontwikkelaar DHG in Schiedam. Hij volgt Willem Slager op die onlangs bij het bedrijf vertrok. “Wij zetten de ingezette lijn door.”

“Wij blijven bij DHG inzetten op onze twee bekende pijlers. De eerste is het op risico ontwikkelen van grootschalige logistieke ontwikkelingen volgens ons SMARTLOG-warehouseconcept. De tweede is het uitbreiden van onze beleggingsportefeuille in bedrijfsmatig vastgoed”, licht Van den Akker toe.

“DHG is sinds jaar en dag een onafhankelijk en financieel gezond bedrijf. Ondanks de onrust in de markt zien wij de toekomst zeer positief tegemoet. De huidige markt biedt namelijk veel kansen. Ik zal daar in mijn nieuwe rol, met het bestaande geoliede DHG-team verder invulling aan geven.”

Van den Akker werkt sinds 2016 bij DHG. De laatste drie jaar was hij als Head of Asset Management verantwoordelijk voor het asset managementteam en het commerciële management van de vastgoedportefeuille. Als commercieel directeur is Van Den Akker lid geworden van de directie met financieel directeur Marc Strack en directeur/eigenaar David Hart.

David Hart: “Willem vertrekt na 20 succesvolle jaren. Met het aanstellen van Jelle kiezen wij voor het continueren van onze succesvolle aanpak.”

Over DHG

DHG is een onafhankelijke toonaangevende belegger en ontwikkelaar. Wij staan voor risico nemen, onze kennis toevoegen en zaken bij elkaar brengen: op die manier voegen we waarde toe voor onze klanten. Met ons SMARTLOG  warehouse-concept ontwikkelen en realiseren we kwalitatief en duurzaam logistiek vastgoed op logistieke toplocaties. Van de start van een ontwikkeling tot het verhuren, het beheren en het onderhouden ervan heeft DHG de gehele keten in eigen beheer. DHG PARTICIPATIONS participeert in bedrijven door funding en kennis beschikbaar te stellen.