Terug

naar berichten

5 oktober 2023

DHG VERHUURT 1.000 M2 KANTOORRUIMTE AAN KOTUG INTERNATIONAL

DHG heeft een volledige verdieping van het kantoorpand Dockworks IV, gelegen aan de Waalhaven Oostzijde 77 te Rotterdam verhuurd aan KOTUG INTERNATIONAL B.V.

Kotug tekende een 5-jarige huurovereenkomst voor de volledige 2e verdieping, van ca. 994 m² kantoorruimte, en 22 parkeerplaatsen. Dockworks IV is een markant kantoorpand met een hoogwaardige maritieme uitstraling gelegen aan de Waalhaven Oostzijde, middenin de Rotterdamse haven.

Dockworks IV heeft een totale oppervlakte van ruim 6.000 m² en is bijna volledig gevuld met bedrijven uit de maritieme-, logistieke- en offshore industrie. Op dit moment is nog een laatste verdieping van 724 m² kantoorruimte met bijbehorende parkeerplaatsen beschikbaar voor de verhuur.

Over KOTUG

KOTUG is een toonaangevend maritiem familiebedrijf dat zijn innovatieve sleep- en maritieme diensten wereldwijd aanbiedt. Met duurzame innovaties, gebaseerd op de modernste technologieën en meer dan een eeuw ervaring, biedt het bedrijf een uitgebreid portfolio van gerelateerde diensten aan. Van het ontwerpen, bouwen, charteren en exploiteren van schepen tot het opleiden van mensen en het leveren van innovatieve consultancy diensten.  KOTUG is actief in Europa, Azië, Australië, Afrika, het Midden-Oosten, Noord- en Zuid-Amerika en het Caribisch gebied en blijft haar activiteiten wereldwijd op een duurzame manier uitbreiden. Voor onszelf, maar ook voor toekomstige generaties.