Terug

naar berichten

30 augustus 2021

DHG VERHUURT 1.100 M² KANTOORRUIMTE IN ROTTERDAM EN SCHIEDAM

schiedam

DHG heeft onlangs twee huurcontracten en een aankoop succesvol afgerond. DHG sloot met Sea & Shore een 10-jarige huurovereenkomst af voor de volledig gerenoveerde 435 m² kantoorruimte in het pand aan Westfrankelandsedijk 1 in Schiedam.

Met de verhuur aan Sea & Shore ontstond ruimte in het kantoorpand op de Waalhaven Oostzijde 77 “Dockworks IV” in de Rotterdamse Waalhaven. Met Gaston Schul is een 10-jarige huurovereenkomst afgesloten voor de huur van de 641 m² kantoorruimte die Sea & Shore achterlaat.

DHG heeft deze twee transacties mogelijk kunnen maken door de aankoop van het oude pand van Gaston Schul aan de Anthony Fokkerweg 85 in de Rotterdamse Waalhaven. Dit pand was in eigendom van Gaston Schul en is na hun verhuizing naar de Waalhaven Oostzijde leeg overgedragen aan DHG.

Sea & Shore

Sea & Shore Services is gespecialiseerd in transport en logistiek. Zij zijn de link tussen luchtvaartmaatschappijen, (lucht)havens, douane, magazijnen en binnenvaart transport en zorgen ervoor dat ladingen op de juiste plaats en op het juiste moment worden bezorgd.

Gaston Schul

Gaston Schul is een full service douanedienstverlener. Zij ondersteunen vanuit 17 vestigingen in Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koningrijk kleine, middelgrote en grote bedrijven wereldwijd bij hun Europese douanevraagstukken. Onder de douane-expediteurs staan zijn bekend als één van de meest toonaangevende douanespecialisten van Europa.

Met een deze serie transacties heeft DHG met een passende en creatieve oplossing twee mooie Rotterdamse bedrijven voor lange termijn kunnen faciliteren.