Terug

naar berichten

8 december 2023

DHG VERHUURT 10.363 M² AAN VAN VEENENDAALWEG IN DE ROTTERDAMSE WAALHAVEN

DHG heeft drie huurovereenkomsten afgesloten in twee aansluitende bedrijfspanden aan de van Veenendaalweg 5 en 11-17 in Rotterdam. Eerder dit jaar kocht DHG beide bedrijfspanden in de Rotterdamse Waalhaven, een gebied waar DHG van oudsher erg actief is.

Xtra Materiaal
Xtra Materiaal & Xtra Services B.V. huurt de van Veenendaalweg 5 van ca. 3.838 m² waarvan 2.307 m² bedrijfsruimte, 63 m² kantoorruimte en 1.468 m² buitenterrein. De huurovereenkomst is afgesloten voor de duur van 5 jaar. Xtra Materiaal B.V. is al ruim 30 jaar een Rotterdams allround professioneel verhuurbedrijf met een breed assortiment van hoogwerker, steigers en hogedrukreinigers tot ladderliften.

AB COM Services

AB COM Services is al ruim 12 jaar een gewaardeerde huurder van DHG en breidt haar ruimte uit met een gedeelte van het bedrijfspand aan de van Veenendaalweg 11. Het gehuurde bestaat uit 1.232 m² bedrijfsruimte en 145 m² mezzanine. AB COM SERVICES BV is een onafhankelijk opererende onderneming die haar klanten veilige en betrouwbare logistieke diensten biedt in de vorm van op- en overslag van voornamelijk ruwe olie, geraffineerde aardolieproducten, biobrandstoffen en petrochemie.

Transportcentrale Rotterdam B.V.

Transportcentrale Rotterdam B.V. gaat het pand aan de van Veenendaalweg 17 huren. Dit gedeelte van ca. 5.148 m² bestaat uit 1.053 m² bedrijfsruimte, 1.218 m² kantoorruimte, 900 m² overkapping en 1.977 m² buitenterrein. De huurovereenkomst is aangegaan voor een periode van 5 jaar. Transportcentrale Rotterdam is opgericht in 1973 een is inmiddels uitgegroeid tot een modern nationaal- en internationaal transportbedrijf. TCR is de onmisbare schakel en intermediair in de logistieke keten tussen internationale rederijen, expediteurs en kleine transportbedrijven.

Door deze drie transacties zijn beide panden geheel verhuurd. DHG werd bij deze transacties geadviseerd door Molenaar Bedrijfshuisvesting.