Terug

naar berichten

23 juli 2021

DHG VERHUURT 11.000 M² SMARTLOG ROTTERDAM 5 AAN GLOBAL REACH LOGISTICS

smartlog rotterdam 5 Global Reach

DHG heeft een huurcontract gesloten met GLOBAL REACH LOGISTICS LIMITED, een Britse specialist in Fulfilment van consumentenproducten uit Azië. Dit hoogwaardige distributiecentrum ligt aan de Ophemertstraat/Waalhaven Westzijde midden in het Rotterdamse Waalhavengebied.

DHG startte de bouw van Smartlog Rotterdam 5 van ruim 20.000 m² op risico. Na de verhuur van DC 1 aan VCK Logistics Oceanfreight B.V. is met de verhuur van DC2 aan Global Reach Logistics Limited het gehele complex langdurig verhuurd. DHG sloot met het Britse bedrijf een huurovereenkomst voor de huur van 10.332 m² warehouse, 541 m² mezzanine en 385 m² kantoorruimte.

Global Reach Logistics Limited

Global Reach Logistics is een Britse specialist in Fulfilment van consumentenproducten uit Azië. Met de huur van Smartlog Rotterdam 5 zet logistieke bedrijf haar eerste stap op het Europese vasteland.

Smartlogs in het Rotterdamse Waalhavengebied

Afgelopen tijd zijn er door DHG drie nieuwe Smartlogs in het Rotterdamse havengebied ontwikkelt opgeleverd. Inmiddels zijn deze Smartlog Rotterdam 3, 4 en 5 volledig verhuurd.

1 oktober start DHG met de bouw van het volgende project in het Waalhavengebied. Smartlog Rotterdam 6 van ca. 41.649 m² zal in de zomer van 2022 opgeleverd worden en is nog beschikbaar voor verhuur. Ook deze Smartlog is uniek door de ligging direct naast een barge-terminal van UWT.

DHG werd bij deze transactie geadviseerd door Molenaar Bedrijfshuisvesting.