Terug

naar berichten

4 maart 2021

DHG VERHUURT 17.000 M² MET KADE AAN DE EEMHAVENWEG 78 AAN HENDRIK VEDER GROUP

dhg hendrik veder

DHG heeft onlangs een huurcontract gesloten met Hendrik Veder Group voor de huur van 17.341 m² aan de Eemhavenweg 78 in Rotterdam.

Hendrik Veder Group en DHG hebben al een jarenlange relatie, zo huurt Hendrik Veder al sinds 2007 op het naastgelegen terrein op de Eemhavenweg 121-131 ruim 29.000 m². Er is nu een additionele huurovereenkomst gesloten voor 10.969 m² bedrijfsruimte, 4.000 m² buitenterrein en 2.372 m² steigerdek met aanlegkade aan de Rotterdamse Eemhaven.

Met deze uitbreiding verzekert Hendrik Veder zich van de mogelijkheid tot verdere groei op deze unieke locatie in het hart van de Rotterdamse Haven.

Over Hendrik Veder

Hendrik Veder Group is een Europees bedrijf, dat wereldwijd opereert vanuit vestigingen in Nederland, Engeland, Schotland, Frankrijk, Noorwegen en Polen. Het hoofdkantoor is gevestigd in de Rotterdamse haven. Het is een onderneming die wereldwijd producten en diensten levert op het gebied van staalkabel en synthetisch touw, die belangrijk zijn voor de offshore en maritieme sector, alsmede totaaloplossingen en services voor vele andere industrieën.

De Hendrik Veder Group heeft de ambitie de maritieme sector te verduurzamen. Samen met toonaangevende klanten realiseren ze op innovatieve manier duurzaamheid. Zo ontstaan door inventarisatie, onderhoud en circulaire grondstofbenaderingen nieuwe kosteneffectieve oplossingen.