Terug

naar berichten

4 september 2020

DHG VERHUURT 2.187 M² AAN DE MERWEDESTRAAT 48 IN DORDRECHT

Merwedestraat 48 DHG

DHG heeft in een gezamenlijke inspanning met Ooms Drechtsteden Bedrijfshuisvesting met Aksa Power Generation Europe B.V. een 5 jarige huurovereenkomst gesloten voor haar nieuwbouwontwikkeling aan de Merwedestraat 48 in Dordrecht voor de huur van 1.994 m² bedrijfsruimte, 193 m² kantoorruimte en 2.213 m² buitenterrein.

Het gehuurde was in gebruik door Ruigrok Nederland maar door een vroegtijdige beëindiging beschikbaar gekomen voor Aksa Power Generation Europe B.V.. Vanwege de brexit heeft deze haar Europese hoofdkantoor verhuisd van Engeland naar Dordrecht.

Aksa Power Generation

Aksa Power Generation is een Turkse onderneming die wereldwijd stroom generatoren ontwikkeld, produceert en distribueert. Het bedrijf behoort tot de grootste stroom generatoren producenten wereldwijd met vestigingen op alle continenten.

Ooms Drechtsteden Bedrijfshuisvesting vertegenwoordigde DHG bij het tot stand komen van deze transactie. Huurder werd vertegenwoordigd door de Vries & Kasem Advocaten als juridisch adviseur van huurder. Deal Drechtsteden heeft als regionale ontwikkelingsmaatschappij huurder geassisteerd bij het vestigen van hun bedrijf in de regio Drechtsteden.