Terug

naar berichten

9 februari 2021

DHG VERHUURT 3500 M² KANTOORRUIMTE AAN DROOGDOKWEG IN ROTTERDAM AAN VERWATER SJR

droogdokweg

DHG heeft recentelijk een huurcontract gesloten met Verwater SJR Group voor de huur van ca. 3.500 m² kantoorruimte en 70 parkeerplaatsen op de Droogdokweg 71 te Rotterdam.

Het pand aan de Droogdokweg is gelegen op een markante locatie in de Rotterdamse Waalhaven met een fantastisch uitzicht op de industrie en het centrum van Rotterdam. Met de komst van Verwater is het pand volledig verhuurd. Verwater SJR Group zal dit pand als haar hoofdkantoor in gebruik gaan nemen.

Over Verwater SJR Group

De Verwater SJR Group is een wereldwijde aannemer voor industriële petrochemische installaties, gespecialiseerd in tankonderhoud en tankbouw. Het bedrijf is expert in het vijzelen en relocatie van tanks, civiele werken, piping & mechanical, schilderwerken, E&I, E&A, panelenbouw en engineering. Opgericht in 1922 kennen zij een lange geschiedenis op het terrein van tankterminals en raffinaderijen. Vandaag de dag werken wereldwijd ongeveer 1.300 ervaren mensen voor Verwater SJR.

De huurder werd in het zoekproces en de onderhandelingen bijgestaan door Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. (partner in Dynamis).