Terug

naar berichten

21 november 2022

DHG VERHUURT 55.000 M² IN VLISSINGEN AAN VERBRUGGE

DHG heeft twee warehouses in Vlissingen verhuurd aan Verbrugge International B.V. De warehouses, van in totaal 55.000 m², hebben een ideale locatie direct naast de Verbrugge container terminal en worden door de huurder ingezet voor logistieke dienstverlening aan een grote internationale retailer.

Eerder dit jaar kocht DHG de terminal van 31 hectare aan de Denemarkenweg in Vlissingen-Oost met de verwachting dat Vlissingen met haar uitstekende kwaliteiten een toekomstige logistieke hotspot zal vormen.

Het terrein heeft een oppervlakte van ca. 220.000 m² en beschikt over een spooraansluiting, een kade met een diepgang van ruim 9 m en 55.000 m² aan hoogwaardige warehouses. Deze bestaande warehouses zijn nu verhuurd aan Verbrugge en worden door de huurder ingezet voor logistieke dienstverlening aan een grote internationale retailer.

De terminal heeft een centrale ligging in de haven van Vlissingen, onderdeel van North Sea Port, een logistiek knooppunt met directe toegang tot alle hoeken van Europa en zelfs Azië. Zo biedt de locatie een ontsluiting via zeevaart en binnenvaart via de Westerschelde, uitvalswegen (A58, Sloeweg/N62, Westerscheldetunnel), spoor en pijpleiding verbindingen.

Met deze verhuur is de verwachting van DHG, dat de uitstekende kwaliteiten van Vlissingen deze locatie een toekomstige logistieke hotspot maken, bevestigd. Om deze reden is DHG naast het uitwerken de verdere ontwikkeling en exploitatie van de terminal ook in de afrondende fase voor het verkrijgen van twee andere (her)ontwikkeling posities in Vlissingen.

Verbrugge International B.V.

Verbrugge International B.V. is een full-service logistieke dienstverlener van diverse productmarkten. Met verschillende terminals op strategische locaties in Zeeland, zijn ze centraal gelegen in het economische hart van Noordwest-Europa.