Terug

naar berichten

21 januari 2020

DHG VERHUURT 6.400 M² BEDRIJFSRUIMTE AAN DE MERWEDESTRAAT IN DORDRECHT

dhg livit merwedestraat

DHG heeft met Livit een langjarige huurovereenkomst gesloten voor haar nieuwbouwontwikkeling aan de Merwedestraat 48 in Dordrecht voor de huur van 6.400 m² bedrijfs-/kantoorruimte.

Per 1 december j.l. huurt Livit de laatst drie beschikbare bedrijfshallen. Livit huurt 5.800 m² bedrijfsruimte en 600 m² kantoorruimte voor de duur van vijftien jaar. Door vroegtijdige samenwerking met huurder heeft DHG de bedrijfshallen aangepast aan huurders bedrijfsactiviteiten.

Op het voormalige LIPS terrein van in totaal 20.000 m² nieuwbouw verhuurbare oppervlakte heeft DHG in twee fases acht bedrijfshallen op risico ontwikkeld. Door de recente verhuur is de nieuwbouwontwikkeling volledig verhuurd. Daarnaast heeft DHG een naastgelegen perceel grond ter grootte van 9.775 m² verkocht aan Struyk Verwo Infra B.V.

Livit is een specialist in het vervaardigen van orthopedische hulpmiddelen. De bestaande vestiging van Dordrecht en Waalwijk heeft men gecentraliseerd en verplaatst naar de ontwikkeling op de Merwedestraat, waardoor de bedrijfsactiviteiten op één locatie gebundeld zijn.

Ooms Makelaars vertegenwoordigde DHG bij het tot stand komen van deze transactie.