Terug

naar berichten

3 september 2021

DHG VERHUURT 6.700 M² SMARTLOG ROTTERDAM 4 AAN SOLO STOVE

solo stove

DHG heeft een huurcontract gesloten met Solo Stove Europe voor de huur van Smartlog Rotterdam 4 DC2. Solo Stove is een Amerikaanse producent van outdoor producten.

DHG startte de bouw van Smartlog Rotterdam 4 van 14.000 m² op risico. Na de eerdere verhuur van DC1 aan Neutral Logistics is, met de verhuur van DC2 aan Solo Stove, het gehele complex langdurig verhuurd. DHG sloot met Solo Stove Europe een huurovereenkomst voor de huur van DC2 met 5.825 m² warehouse, 590 m² mezzanine en 248 m² kantoorruimte.

Solo Stove

Solo Stove is een Amerikaanse producent van hoogwaardige outdoor producten. Solo Stove is gespecialiseerd in zeer degelijke en stijlvolle roestvrijstalen vuurkorven die gebruik maken van de houtvergassingsmethode. Dit resulteert in een zeer efficiënte verbranding met zeer weinig rook. Met de huur van Smartlog Rotterdam 4 zet Solo Stove haar eerste stap op het Europese vasteland.

Smartlogs in het Rotterdamse Waalhavengebied

De afgelopen tijd zijn er door DHG drie nieuwe Smartlogs in het Rotterdamse havengebied ontwikkeld en opgeleverd. Inmiddels zijn Smartlogs Rotterdam 3, 4 en 5 volledig verhuurd.

Nog dit jaar start DHG met de bouw van Smartlog Rotterdam 6 aan de Bunschotenweg, het volgende project in het Waalhavengebied. Deze Smartlog van ruim 40.000 m² zal in de zomer van 2022 opgeleverd worden en is nog beschikbaar voor verhuur. Ook Smartlog Rotterdam 6 is gelegen direct naast een barge-terminal van UWT, waardoor geen vrachtwagenvervoer nodig is voor inkomende containers vanaf de Maasvlakte.

DHG werd bij deze transactie met Solo Stove geadviseerd door het Industrial & Logistics team van JLL.