Terug

naar berichten

6 juni 2024

DHG VERHUURT 64.400 M² WAREHOUSE IN VLISSINGEN AAN VERBRUGGE

DHG heeft recent een nieuwe langjarige huurovereenkomst afgesloten met Verbrugge voor ruim 64.400  warehouse in Vlissingen.

Deze nieuwe huurovereenkomst volgt op een eerdere sale-en-leaseback-transactie in maart 2023, waarbij DHG de warehouses kocht en Verbrugge ze voor twee jaar terughuurde. Verbrugge heeft zich nu verbonden aan een nieuwe huurovereenkomst voor vijf jaar voor een oppervlakte van 64.400 m². Twee units van in totaal 10.000 m² zijn vanaf begin 2025 beschikbaar voor de verhuur.

DHG heeft via verschillende transacties nu in totaal een gebied van 55 hectare in bezit in Vlissingen met daarop warehouses; een tri-modale terminal en een ontwikkelplot waar nog dit jaar gestart zal worden met de ontwikkeling van Smartlog Vlissingen. Smartlog Vlissingen zal een totale oppervlakte krijgen 80.000 m², bestaande uit vijf distributiecentra van 10.000 m² tot 16.000 m².

DHG werkt in Vlissingen intensief samen met Verbrugge, die eigenaar en exploitant is van twee naastgelegen terminals voor zowel bulk- als gecontaineriseerde goederen.  Deze samenwerking leidde eerder al tot succes, door de handen in één te slaan voor de bouw van een groot energie-eiland door TM Edison.

Over Verbrugge

Verbrugge is sinds 1958 een vertrouwde, innovatieve en kwalitatieve partner voor op- en overslag, transport en overige logistieke diensten en is op verschillende locaties in Nederland gevestigd.