Terug

naar berichten

28 september 2020

DHG VERHUURT 7.000 M² VAN SMARTLOG DEN HAAG AAN MEDUX

medux dhg smartlog den haag

DHG heeft namens HansaInvest een aanvullende huurovereenkomst gesloten met Medux, de grootste aanbieder van zorg- en welzijnshulpmiddelen in Nederland.

Medux tekende eerder al een 10-jarige huurovereenkomst voor de huur van DC3a, van ruim 10.000 m².  DC3b was verhuurd aan een andere partij, maar is recent onverwachts weer beschikbaar gekomen. Met de uitbreiding van DC3b huurt Medux nu het gehele DC3 van in totaal ruim 17.000 m² en daarmee verzekert het bedrijf zich van de mogelijkheid voor toekomstige groei. Een deel van DC3b zal Medux onderverhuren aan Van der Valk Systemen, specialist in de ontwikkeling  en productie van luchtmechaniek en schermmaterialen voor de glastuinbouw.

DHG ontwikkelde op risico op bedrijventerrein Harnaschpolder drie DC’s met een totale oppervlakte van ca. 50.000 m². DC1 en DC3 zijn inmiddels opgeleverd en overgedragen aan de nieuwe eigenaar HansaInvest.

 

SMARTLOG Den Haag

Gelegen op bedrijventerrein Harnaschpolder in Den Hoorn, welke strategisch gepositioneerd is ten opzichte van de luchthavens Schiphol en The Hague-Rotterdam, de Rotterdamse haven en het Westland. Het bedrijventerrein Harnaschpolder werd in 2014 opgericht door de gemeenten Midden-Delfland, Den Haag en Delft en beschikt over goede aansluitingen op het rijkswegennet.

Over Medux

Medux is de grootste aanbieder van zorg- en welzijnshulpmiddelen in Nederland en levert producten variërend van kraampakketten tot scootmobielen vanuit verschillende locaties in heel Nederland.