Terug

naar berichten

2 februari 2024

DHG VERHUURT AAN LTE LAATSTE KANTOORVERDIEPING WAALHAVEN O.Z. 77 IN ROTTERDAM

DHG heeft de laatste 724 m² kantoorruimte aan de Waalhaven Oostzijde 77 verhuurd aan LTE Netherlands B.V.. Met deze transactie is het pand volledig verhuurd.

LTE is al 10 jaar een gewaardeerde huurder van DHG in een deel van een bestaand bedrijfs- kantoorpand aan de Moezelweg 180 in Rotterdam-Europoort. LTE heeft in de afgelopen 10 jaar een gestage groei doorgemaakt, waardoor ze toe waren aan een volgende stap binnen hun huisvesting. In het pand aan de Waalhaven O.Z. hebben zij een passend onderkomen gevonden. De nieuwe huurrelatie tussen DHG en LTE is aangegaan voor een periode van 10 jaar.

Door deze verhuizing is de locatie aan de Moezelweg 180 binnenkort volledig leeg en kan DHG haar plannen voor herontwikkeling uitvoeren. DHG zal hier een hoogwaardig SMARTLOG distributiecentrum van 8.000 m² ontwikkelen, waarmee het bedrijf blijft investeren in de groei en ontwikkeling van haar Rotterdamse havenlocaties.

DHG kijkt uit naar een succesvolle voortzetting van de relatie met LTE en blijft zich inzetten voor hoogwaardige vastgoedoplossingen en ontwikkelingen in heel Nederland.