Terug

naar berichten

28 december 2020

DHG VERHUURT RUIM 16.000 M² IN DEN HAAG AAN THE INSECTORY

DHG en The INSECTORY hebben een huurovereenkomst gesloten voor DC2 op SMARTLOG Den Haag.

DHG heeft op risico op bedrijventerrein Harnaschpolder drie distributiecentra met een totaal oppervlakte van circa 50.000 m² ontwikkeld . The Insectory tekende een huurovereenkomst voor de huur van het volledige DC2, bestaande uit 14.438 m² warehouse, 248 m² kantoorruimte en 1.584 m² mezzanine. Het pand is eerder deze maand opgeleverd aan The Insectory.

Verhuurder DHG heeft in goede samenwerking met gemeente Midden Delftland het innovatieve bedrijf gefaciliteerd om haar eerste productielocatie, waar men grootschalig insecten gaat houden voor de productie van eiwitten, te huisvesten op bedrijventerrein Harnaschpolder in Den Hoorn.

SMARTLOG Den Haag

Smartlog Den Haag is gelegen op bedrijventerrein Harnaschpolder in Den Hoorn, strategisch gepositioneerd ten opzichte van de luchthavens Schiphol en The Hague-Rotterdam, de Rotterdamse haven en het Westland. DC1 en DC2 werden eerder al verhuurd en in gebruik genomen aan Medux en De Jong Verpakkingen. Met de verhuur aan The Insectory is Smartlog Den Haag volledig verhuurd.

Over The Insectory

The Insectory kweekt en produceert hoogwaardige eiwitten gemaakt van insecten ten behoeve van het verduurzamen van de voedselketen. The Insectory biedt een innovatieve, veilige en meer duurzame manier om verspilling van voedsel tegen te gaan en leveren een natuurlijk alternatief voor eiwitrijke diervoeding.

DHG werd bij deze transactie geadviseerd door Cushman & Wakefield.