Terug

naar berichten

7 oktober 2019

DHG VERHUURT EN VERKOOPT KANTOORPAND IN OSS

oss dhg

DHG heeft het kantoorpand aan de Obrechtstraat 43 in Oss na optimalisatie van de huur verkocht aan een particuliere belegger.

DHG bereikte eerder dit jaar overeenstemming met de zittende huurder Added Pharma over uitbreiding van haar huurovereenkomst met 240 m² kantoorruimte, waarmee de totale huur van Added Pharma op 858 m² kantoorruimte uitkomt. Verder bereikte DHG overeenstemming over een 5-jarige verlenging van het huurcontract van Brabant Accounts & Belastingadviseurs. Na deze huur- optimalisaties heeft DHG het gehele kantoorpand van circa 2.000 m² verkocht en inmiddels overgedragen aan een particuliere belegger.

Smartlog

De verkoop van het kantoorpand van ca. 3.000 m² in Oss past in de visie van DHG om zich volledig te focussen op de gekozen strategie: het uitrollen van de SMARTLOG– ontwikkelportefeuille en het uitbreiden van de bestaande vastgoedportefeuille met objecten nabij logistieke hotspots of in havengebieden.

Koper werd bij deze transactie in Oss geadviseerd door HRS Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis. DHG werd geadviseerd door Cheizoo Makelaardij.