Terug

naar berichten

7 april 2022

DHG VERHUURT KANTOOR EN LIGPLAATSEN IN SCHIEDAM AAN BOLUDA TOWAGE ROTTERDAM BV

DHG en Boluda Towage Rotterdam BV hebben onlangs een overeenkomst gesloten voor de huur van ca. 449 m² kantoorruimte en 6 ligplaatsen voor sleepboten.

Boluda Towage Rotterdam BV huurde al sinds 2009 6 ligplaatsen aan de Havenstraat 38 en heeft onlangs haar huurovereenkomst uitgebreid met de huur van ca. 449 m² kantoorruimte.

DHG heeft op de Havenstraat in Schiedam diverse kantoorgebouwen en bedrijfspanden ontwikkeld en verhuurd aan overwegend bedrijven uit de maritieme sector. Met de verhuur aan Boluda Towage Rotterdam BV zijn alle recent leeggekomen ruimtes direct weer verhuurd. Ter uitbreiding van dit maritieme cluster start DHG in dezelfde straat nog dit jaar met een nieuwe bedrijfsontwikkeling op het kavel van het voormalige Linde gas kantoor dat eind vorig jaar werd gekocht.

Boluda Towage
Boluda Towage is een wereldleider in maritieme diensten en biedt sleepdiensten op maat
, Boluda  Towage opereert wereldwijd en exploiteert een vloot van meer dan 300 sleepboten in 100 havens en 19 landen in Europa, Afrika en Zuid-Amerika.

Boluda Towage Rotterdam BV is een dochteronderneming van Boluda Towage Europe, de Noordwest Europese tak van het wereldwijde Boluda Towage. Het kantoor van Boluda Towage Europe is gevestigd aan de Waalhaven in Rotterdam. 

Met de verhuizing van Boluda Towage Rotterdam BV naar de nieuwe locatie aan de Havenstraat in Schiedam, zijn de lokale operationele en commerciële activiteiten nauw verbonden met het werk in de Rotterdamse haven.