Terug

naar berichten

21 juli 2020

DHG VERHUURT RUIM 21.000 M² IN DEN HAAG AAN DE JONG VERPAKKING

smartlog den haag De Jong Verpakking

DHG en De Jong Verpakking hebben een huurovereenkomst gesloten voor DC 1 op SMARTLOG Den Haag.

DHG ontwikkelt op risico op bedrijventerrein Harnaschpolder drie distributiecentra met een totaal oppervlakte van circa 50.000 m². De Jong Verpakking tekende een huurovereenkomst voor de huur van het volledige DC1, bestaande uit 15.257 m² warehouse, 370 m² kantoorruimte en 1.566 m² mezzanine. Daarbij huurt het ook nog 4.233 m² buitenterrein. Het bedrijf gaat de locatie gebruiken als additionele ruimte voor opslag en distributie.

Smartlog Den Haag

Smartlog Den Haag is gelegen op bedrijventerrein Harnaschpolder in Den Hoorn, strategisch gepositioneerd ten opzichte van de luchthavens Schiphol en The Hague-Rotterdam, de Rotterdamse haven en het Westland. Het bedrijventerrein Harnaschpolder werd in 2014 opgericht door de gemeenten Midden-Delfland, Den Haag en Delft en beschikt over goede aansluitingen op het rijkswegennet.

Over De Jong Verpakking

De Jong Verpakking is in relatief korte tijd uitgegroeid tot Nederlands enige onafhankelijke producent van kartonnen verpakkingen. Het ontwerpt, produceert en levert alle tray’s en dozen in eigen beheer vanuit haar hoofdvestiging in De Lier. Dankzij die basis weet het bedrijf
een snelle en betrouwbare aansluiting te vinden bij de vraag en verwachting van haar klanten.