Terug

naar berichten

19 oktober 2022

DHG VERHUURT SMARTLOG ROOSENDAAL AAN CEVA LOGISTICS

DHG heeft Smartlog Roosendaal verhuurd aan logistiek dienstverlener CEVA Logistics.

De hoogwaardige logistieke ontwikkeling heeft een oppervlakte van ca. 22.142 m² inclusief warehouse, mezzanine en kantoorruimte. Het gebouw zal 1 januari 2023 in gebruik worden genomen.

DHG heeft de kavel vorig jaar verworven van Roosendaal Onroerend Goed B.V. en is vervolgens op risico begonnen aan de bouw van Smartlog Roosendaal. Het smartlog distributiecentrum is gelegen aan De Ruif op bedrijventerrein Borchwerf II, een moderne locatie bestaande uit 250 hectare. Dit bedrijventerrein staat bekend als één van de Logistieke Hotspots van de Benelux. Met een strategische ligging door de nabijheid van multimodale overslag terminals, biedt het bedrijventerrein ideale omstandigheden voor logistieke bedrijven.

CEVA Logistics levert en beheert transport- en supply-chainoplossingen voor middelgrote en grote nationale en multinationale bedrijven.

Met een breed aanbod aan diensten in zowel Contractlogistiek als Freight Management en haar ervaren specialisten, richt CEVA Logistics zich op het ontwerpen van naadloze op maat gemaakte end-to-end oplossingen om in te spelen op de complexe en snel evoluerende behoeften van de markt, ongeacht de bedrijfssector. CEVA Logistics is onderdeel van de CMA CGM Groep, een wereldleider in scheepvaart en logistiek.

Over SMARTLOG

DHG heeft sinds 2015 ruim 1,3 miljoen m² aan distributiecentra volgens het welbekende SMARTLOG-concept gerealiseerd. Op dit moment realiseert DHG daarnaast nog circa 200.000 m² SMARTLOGS in Moerdijk, Roosendaal, Rotterdam en Zaandam. Door de verwerving van enkele nieuwe locaties verwacht DHG de ontwikkelpijplijn op korte termijn weer aante vullen met met in totaal nogmaals ruim 200.000 m² SMARTLOGS, welke in de komende 2 jaar zullen worden ontwikkeld.