Terug

naar berichten

7 februari 2024

DHG VERLENGT HUUROVEREENKOMST MET VOLLERS VOOR 80.000 M² TERMINAL IN AMSTERDAM

DHG heeft de huurovereenkomst met Vollers (Vollers Holland B.V.) voor een terminal van 80.000 m² aan de Sardinieweg in Amsterdam met succes verlengd. Deze strategische locatie in het hart van de Amsterdamse haven is cruciaal voor Vollers’ activiteiten op het gebied van op- en overslag van hoogwaardige bonen die worden verwerkt tot cacaomassa, -poeder en -boter, evenals voor de overslag van koffie en andere grondstoffen.

DHG verwierf de terminal, inclusief meer dan 43.000 m² aan opstallen, in 2022 als onderdeel van haar strategie om haar beleggingsportefeuille met havenlocaties en terminals uit te breiden. De verlenging van de huurovereenkomst met Vollers voor een periode van vijf jaar bevestigt de succesvolle samenwerking tussen beide partijen en benadrukt de toewijding van DHG aan het bieden van hoogwaardige faciliteiten voor haar huurders.

Om te blijven voldoen aan de evoluerende behoeften van Vollers, gaat DHG renovatiewerkzaamheden verrichten aan verschillende opstallen. Deze renovaties zullen ervoor zorgen dat de faciliteiten weer volledig zijn afgestemd op de specifieke vereisten van Vollers voor de opslag en overslag van hun hoogwaardige producten.

Vollers maakt gebruik van diverse transportmodaliteiten, waaronder wegvervoer, binnenvaart en zeevaart, om haar goederen efficiënt te distribueren. De centrale ligging van de terminal is van essentieel belang voor Vollers bij het faciliteren van perfecte logistieke operaties.