Terug

naar berichten

19 juni 2024

DHG VERNIEUWT HUURCONTRACTEN KANTOORPAND DROOGDOKWEG ROTTERDAM

DHG heeft het kantoorpand aan de Droogdokweg 71 in de Rotterdamse Waalhaven volledig en langjarig verhuurd. De huurovereenkomst met zittend huurder Verwater Group is vernieuwd voor 2.601 m². Ook is er een nieuwe huurovereenkomst van 10 jaar gesloten met Hendrik Veder voor de gehele eerste verdieping van 628 m².

Smartlog Eemhaven

Door de eerdere verplaatsing van de bedrijfsactiviteiten van Hendrik Veder naar de Eemhavenweg 78 en de beëindiging van de huur van een container depot van Progeco, heeft DHG nu een perceel van zeven hectare aan de Eemhavenweg 141 volledig vrijgespeeld. Hier start DHG begin volgend jaar met de ontwikkeling van Smartlog Eemhaven van 45.000 m².

Over Hendrik Veder

Hendrik Veder Group is een Europees bedrijf, dat wereldwijd opereert vanuit vestigingen in Nederland, Engeland, Schotland, Frankrijk, Noorwegen en Polen. Het hoofdkantoor is gevestigd in de Rotterdamse haven. Het is een onderneming die wereldwijd producten en diensten levert op het gebied van staalkabel en synthetisch touw, die belangrijk zijn voor de offshore en maritieme sector, alsmede totaaloplossingen en services voor vele andere industrieën. De Hendrik Veder Group heeft de ambitie de maritieme sector te verduurzamen. Samen met toonaangevende klanten realiseren ze op een innovatieve manier duurzaamheid. Zo ontstaan door inventarisatie, onderhoud en circulaire grondstofbenaderingen nieuwe kosteneffectieve oplossingen.

Over Verwater

Verwater is een internationaal opererend industrieel dienstverleningsbedrijf, gespecialiseerd in tankonderhoud, -constructie en -reparatie. Dit bedrijf is opgericht in 1922 en biedt diensten aan in onder andere tankbouw, civiele werken, mechanisch onderhoud en elektrotechniek.