DHG TEAM

JAN VERBAKEL

JAN VERBAKEL

head of project and property management

Jan is woonachtig in Delft en werd in 2014 door DHG benaderd. Hij was op dat moment werkzaam voor een projectmanagementbureau en hield zich hoofdzakelijk bezig met de realisatie van supermarkten. Daarvoor is hij werkzaam geweest bij een ontwikkelende aannemer in de seriematige woningbouw.

Als projectmanager is Jan technisch verantwoordelijk voor een aantal Smartlog projecten (op dit moment de Smartlogs Ridderkerk, Amsterdam en Den Haag) vanaf het moment dat het project fysiek in uitvoering gaat tot en met oplevering aan de huurder. Naast het managen van nieuwbouwprojecten werkt hij aan een grootschalige kantoorrenovatie, renovatie van een kade, transformatie van een kantoorpand, de aanleg van een weg en is hij verantwoordelijk voor het beheer van een deel van de vastgoedportefeuille van DHG.

Binnen DHG wordt er van je verwacht dat je als een ondernemer je werkzaamheden uitvoert en dat ligt Jan goed. Hij haalt er veel voldoening uit wanneer hij met de diverse partijen (DHG-collega’s, aannemers, adviseurs, gemeente en huurders) de vertaalslag van het ontwerp op papier naar een echt gebouw kan maken binnen de gestelde tijd en het beschikbare budget.

Na werktijd en in het weekend wordt Jan blij van het samenzijn met zijn gezin en met vrienden.

Functie: Head of Project and Property Management
Afdeling: Property Management
Mobiel: +31 (0)6 55 11 11 45
Telefoon: +31 (0)10 800 15 10
E-mailadres: jan@dhg.nl