DHG TEAM

KRISTA VAN DER ZALM

KRISTA VAN DER ZALM

assistant asset management hr

Krista is geboren in de Hoekse Waard, maar erg veel verhuisd in haar leven, waaronder ook naar Azië en kort naar Amerika. Sinds haar studie is ze gesetteld in de omgeving van Rotterdam. De wereld verkent ze nu alleen nog tijdens vakanties.

Ooit is ze haar carrière begonnen als junior marketing  manager. Na een aantal omzwervingen kwam ze erachter dat ze gelukkig wordt van een ondersteunende rol. Toch heeft ze nog 4 jaar lang een uitstapje gemaakt als portfolio manager bij een bank. Ook in die rol miste ze het diverse en ondersteunende in haar baan en heeft daarom in 2016 weer voor een ondersteunende rol gekozen. In 2018 is Krista bij DHG terecht gekomen via een werving en selectie bureau. Dit is haar eerste duo baan.

De functie van Assistant Commerce is een hele brede functie. Er is geen afbakening van taken en Krista pakt met plezier alle uitdagingen aan. HR is ook haar verantwoordelijkheid, waardoor er nog meer afwisseling is.

Met deze duo baan heeft ze veel meer balans in haar werk/ privé situatie, wat erg veel rust geeft. Ze heeft 2 drukke pubers thuis, dus genoeg om handen op haar “vrije” dagen. Krista wordt heel blij van een gezellige avond met vrienden of een lange wandeling, maar ook van vakanties met het gezin wordt ze heel gelukkig. Daarnaast vind ze het belangrijk om lol te hebben in/ op haar werk. Bij DHG zit dat wel goed.

Krista werkt op woensdag, donderdag en vrijdag.

Functie: Assistant Asset Management HR
AfdelingAsset Management
Telefoon: +31 (0)10 426 44 55
E-mailadres: krista@dhg.nl