DHG TEAM

RICHARD ELICH

RICHARD ELICH

business development manager

Geboren in Rotterdam, opgegroeid in Gouda en in 2000 met vrouw en 3 kinderen verhuisd naar een prachtige woonboerderij in Harderwijk. Vanaf 2004 is Richard Elich commercieel actief in logistiek vastgoed, het ontwikkelen van grootschalige logistieke bedrijvenparken en de verkoop/uitgifte van gronden. Naast advisering aan bedrijven en ontwikkelaars was Richard onder andere als adjunct directeur verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Business park Borchwerf II, Acquisiteur van Lelystad Airport Business park, CEO van Business park Trade Port Noord Venlo en Commercieel directeur van Greenport Venlo.

Richard was weer toe aan een nieuwe uitdaging en wilde graag aan de slag bij een dynamische en doelgerichte ontwikkelaar/belegger. Tja .., dan is de keuze niet zo moeilijk, daar zijn er namelijk niet zo veel van. DHG paste qua organisatie het beste bij Richard; korte lijnen, daadkrachtig, creatief en snelheid van handelen. Zoals het bij DHG gaat ging ook dit snel: Richard belde Willem en had een prima gesprek met hem op kantoor in Schiedam, maakte kennis met David en kon meteen aan de slag.

Als Business Development Manager richt Richard zich voornamelijk op het acquireren van huurders voor onze SMARTLOG’s, verwerven van grondposities voor nieuwe logistieke ontwikkelingen en sale & lease back constructies. Binnen ons team is veel ruimte voor commerciële creativiteit, samen komen we tot nieuwe ideeën en kansen in de markt.

Echt veeleisend is Richard niet. Belangrijk is dat het privé allemaal goed gaat en dat er met een leuk en enthousiast team gewerkt wordt.

Functie: Business Development Manager
AfdelingAsset Management
Mobiel: +31 (0)6 49 40 88 00
E-mailadres: richard@dhg.nl